Vakıfbank-Stajyer-Memur-Alıyor

Vakıfbank Stajyer Memur Alıyor

Bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Vakıfbank, bölgesel personel ihtiyacını gidermek için stajyer memur alımı yapacağını duyurdu. Vakıfbank çalışanı olmak isteyen gençlerin ihtiyaç halinde iş görüşmesine çağrılmaları için ilana başvuru yapmaları yeterli.

Stajyer memurlar ikamet ettikleri il ya da ilçeye göre belirlenecek. Örneğin, Kırıkkale şubesine personel gerekiyorsa memur alımı Kırıkkale ili içinde ikamet edenlerden yapılacak. Adaylar genel yetenek testine ve yetkinlik envanterine tabi tutulacaklar, ardından mülakata alınacaklar. Bütün aşamaları başarıyla geçen adaylar bankada göreve başlayacak.

Adayların dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Finans, Sigortacılık, İktisat, Ekonomi, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, Bankacılık, Muhasebe, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Sermaye Piyasası, Siyaset Bilimi, Aktüerya, İstatistik, Matematik, Yönetim ve Bilişim Sistemleri, Endüstri Mühendisliği ya da İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Erkek adaylar için 28 yaşını doldurmamış, bayan adaylar için ise 26 yaşını doldurmamış olmak şartı aranıyor. Müşteri odaklı, takım çalışmasına yatkın, dinamik, güleryüzlü ve iletişime açık adaylara öncelik verilecek.

Göreve başlayacak adaylar, bankanın bölge müdürlüklerine bağlı şube veya birimlerde gerek duyulan pozisyonlarda “stajyer memur” olarak çalışacak.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın