Yapı-Kredi-Personel-Alımı-Yapacak

Yapı Kredi Personel Alımı Yapacak

Yapı Kredi Bankası 2015 yılı içerisinde yeni açılan şubeleri ve mevcut şubeleri için yapacağı personel alımının duyurularını yapmaya başladı.

Ülke ekonomisine hem bankaları hem de diğer şirketleri ile oldukça önemli katkıları bulunan Yapı Kredi Bankası şubeleri için alacağı personel alımı ilanlarını internet üzerinden duyururken, iş olanağından faydalanmak isteyen adayların mülakatlar için başvurularını yapmaları gerektiği bildirildi.

Bankalarda çalışmak isteyenler tarafından diğer bankalara oranla daha çok tercih edilen Yapı Kredi Bankası, mülakatlara girmek isteyen adayların başvuru yaptıkları sırada yanlarında detaylı CV bulundurması işe alınması açısından önem arz ettiğini belirtti.

Yapı Kredi Bankası 2015 yılı içerisinde şubelerinde çalıştırmak üzere alacağı personeller için şimdiden 60’ın üzerinde ilan verdiği belirtilirken, ilanda alınacak kişilerin banka bünyesinde çalıştırılacağından ötürü gerekli şartları taşıması ve en az lise mezunu olması gerekti bildirildi.

İş bekleyenler açısından sevindirici bir gelişme olan Yapı Kredi Bankası’nın personel alımı birçok kişi tarafından heyecanla ve ilgiyle takip ediliyor.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın