YGS-Sonuçları-Açıklandı

YGS Sonuçları Açıklandı

Kopya skandalı sebebiyle gündemi meşgul eden 2015 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı sonuçları ve rastgele seçilen sınav sorularının cevapları açıklandı.

Yüksek öğretime girişte birinci aşama olan ve 2 milyon 46 bin adayın büyük beklentilerle girdiği YGS sınavının sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından gelen açıklama ile öğrenci adaylarına bildirildi.

Adayların büyük bir heyecanla beklediği ve son günlerde çıkan soruların çalındığı ve kopya olduğu iddialarıyla sarsıldığı Yüksek Öğretime Giriş Sınavının rastgele Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından seçilerek adaylara gösterilen soruların sonuçları da açıklandı.

Adayların büyük bir heyecan yaşayarak girdikleri sınavın ayrıntıları ile ilgili haberlerin ilerleyen saatlerde yapılacak olan açıklamalarla verileceği bildirildi.

Adaylar sınav sonuçları ve diğer duyurularla ilgili bilgilere Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı resmi internet sitesi olan http://www.osym.gov.tr/ adresinden ulaşabilirler.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın