YGS-Soruları-Açıklandı

YGS Soruları Açıklandı

Tüm öğrenci adaylarının büyük bir heyecanla beklediği Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı sonunda gerçekleştirildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, yapılan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı için soru sırası ve konusu belirlenmeksizin karışık bir şekilde olmak üzere soruların yüzde 20’sini erişime açtı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 2015 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı öncesinde ve sınav sırasında gerekli tüm önlemlerin alındığı ve sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlandığı belirtildi.

Öğrenciler, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’nın erişime açılan yüzde 20’lik kısmına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet sitesinden ulaşabilirler.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan açıklamada sınav süresi boyunca 314 bin 896 personelin büyük bir özveri ve dikkatle çalışarak görevlerini yerine getirdikleri bildirildi. Açıklamanın devamında YüksekÖğretime Geçiş Sınavı’na tam olarak 2 milyon 46 bin 716 üniversite öğrencisi adayının girdiği belirtildi.

Ülkemizin geleceği olan tüm öğrenciler bir sene boyunca büyük emekler vererek hazırlandığı Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’nın açıklanmasını büyük bir heyecanla beklemeye başladı.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın