Ziraat-Bankası-Memur-Alıyor

Ziraat Bankası Memur Alıyor

Ziraat Bankası’na bünyesinde açılması planlanan Ziraat Katılım Bankası’nın 3 bin civarında memur alımı yapacağı duyuruldu.

2015 yılı içerisinde Ziraat Bankası’na bünyesinde açılması planlanan Ziraat Katılım Bankası’nın 3 bin memur alacağını duyurması, iş umuduyla atama bekleyenleri oldukça heyecanlandırdı.

Ziraat Bankası bünyesinde açılması hedeflenen Ziraat Katılım Bankası’nın yapacağı personel alımında, lise ve üniversite mezunlarının başvurularının dikkate alınacağı belirtildi.

Bu personel alımıyla iş bekleyen binlerce kişi 2015 yılı içerisinde iş sahibi olabilme imkanı yakalayacak.

Ziraat Katılım Bankası’nda çalışabilmek için yapılacak olan iş başvurusunda adayların teslim edeceği CV, işe alımı gerçekleştirme açısından büyük önem arz ediyor.

Faaliyetlerine Mayıs ayından itibaren başlanması planlanan Ziraat Katılım Bankası’nın binlerce kişiye iş imkanı sağlaması ile birlikte birçok Ziraat Bankası’nın yerini alması hedefleniyor.

Açılması planlanan Ziraat Katılım Bankası için 675 milyon lira civarında sermayenin ayrılması ile birlikte çalışanlarına da 4 ayda bir çift maaş verilmesi düşünülüyor.

Tüm bunlar, iş umuduyla büyük bir bekleyiş içerisinde olan memur adayları tarafından sevinçle karşılandı.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın