Ziraat-Bankası-Memur-Alıyor

Ziraat Bankası Memur Alıyor

Ziraat Bankası 2015 yılı içinde memur alacağını duyurdu, duyuru işe girmek isteyen gençlerde heyecan yarattı.

Ziraat Bankası 55 müfettiş yardımcısı alacak. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görevlendirilecek müfettiş yardımcıları banka faaliyetlerinin kanunlara ve kurum politikasına uygun yürütülüp yürütülmediğini denetlemekle sorumlu oluyor. Başkanlık, kurumun tüm şube ve birimlerini merkezden denetliyor.

Eleman alımında yazılı sınav ve mülakat şeklinde iki farklı kademe uygulanacak. Yazılı sınavda İdari İşler, Hukuk, Mühendislik alanları yer alacak. Sınav Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilecek, sınavın yazılı kısmı Anadolu Üniversitesi’nce hazırlanacak ve uygulanacak.  Mülakatı ise Ziraat Bankası yapacak.

Başvuracak adayların 1984 ve sonrasında doğmuş olması ve üniversite ve yüksek okulların 4 yıllık Ekonomi (İktisat), İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Ekonometri, Bankacılık, Finans, Risk Yönetimi, İşletme ya da bankacılık ile ilgili diğer bölümlerinden mezun olması, askerlik görevini tamamlamış olması gerekiyor. Daha önce aynı sınava girip mülakat aşamasında elenmiş adayların başvuruları kabul edilmeyecek. Ayrıca, adayların daha önce yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş olmaları gerekiyor.

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın