Ziraat-Bankası-Personel-Alımı-Ne-Zaman-Olacak

Ziraat Bankası Personel Alımı Ne Zaman Olacak

Her yıl belirli zaman aralıklarında personel alımı gerçekleştiren Ziraat Bankası bu sene için yapılacak olan personel alımı sınavını 25 Nisan 2015 tarihinde yapacak.

25 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan personel alımı için düzenlenecek olan sınavda başarılı sonuç elde eden adaylar arasından müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve avukat alımı yapılacağı belirtildi.

Ziraat Bankası binlerce kişinin umut bağlayarak girdiği personel alımı sınavında başarılı olan adaylar arasından toplamda 150 kişinin işe alınacağı bildirilirken, alımların 35 müfettiş yardımcısı, 100 uzman yardımcısı ve 15 avukat üzerinden yapılacağı açıklandı.

Yapılacak olan yazılı sınavda başarılı olan adayların işe alım için girmesi gereken mülakatın da olacağı belirtilirken, adayların mülakatlardan önce sorulabilecek sorular hakkında bilgi edinmesi ve mülakata hazır bir şekilde gelmesi tavsiye ediliyor.

Adayların mülakatlara dair bilgilere internet üzerinden forumlara girerek tecrübe edinenlerden ve yapılan bilgilendirmelerden faydalanabileceği belirtildi.

, , , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın