Ziraat-Bankası-Yeni-Memur-Alıyor

Ziraat Bankası Yeni Memur Alıyor

2015 yılı içinde personel alacağını duyuran 11 banka arasında Ziraat Bankası da var. Toplam 23 bin 628 personeli bulunan banka yıl içinde 2 bin yeni çalışanı bünyesine katmayı planlıyor.

1677 şubede 23 bin 628 personel ile hizmet veren Ziraat Bankası, bu yıl yaklaşık 125 yeni şube açacak ve bu şubelerde yeni çalışanlar istihdam edecek. 2 bin yeni çalışan almayı planlayan banka aynı zamanda İktisadi İdari Bilimler ve Mühendislik fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun adaylar arasından müfettiş yardımcısı ve uzman yardımcısı alımı yapacak.

Bu yıl çoğunluğu yeni üniversite mezunları arasından olmak üzere toplam 11 banka 10 binin üzerinde yeni çalışan alacak. Türkiye’de 2014 itibariyle toplam 50 banka faaliyet gösteriyor. Bunlardan otuz dördü mevduat bankası, on üçü kalkınma ve yatırım bankası, dördü ise katılım bankası. Mevduat bankaları kalkınma – yatırım bankalarının toplam şube sayısı 11 bini aştı. Bu yıl yeni personel alacak bankalar arasında Ziraat Bankası’nın yanı sıra Garanti Bankası, Akbank, Vakıfbank, Denizbank gibi tanınmış ve büyük bankalar da var.

 

, , , ,

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu sen yap

Bir Cevap Yazın